Pigen bag.

Jeg er udadtil en ganske almindelig pige på 23, jeg studere og er færdig om 2 år, bor  i storbyen. Jeg træner når min krop tillader det, arbejder og har et godt socialt netværk.

Indadtil gemmer jeg på hemmeligheder, jeg kan lide smerte i forskellige grader, foretrækker helst den grad hvor det går lige til grænsen og gerne lidt over – det har den fine betegnelse Masochist. Mange tror at det at tænde på smerte, er sygt og forskruet, i min verden er det ganske normalt og jeg vil ikke kunne undvære det – de stoffer der bliver skudt ud i kroppen når smerten rammer er fantastisk, og det kick jeg får er helt fantastisk. Jeg er vild med den øjeblikkelige smerte der opstår når redskabet rammer huden, de mærker der kommer efter en god omgang smæk. Mærkerne på min hud minder mig om nogle fantastiske øjeblikke.

Men jeg har også de mørke dage, de dage hvor de sorte hænder vil trække mig ned i dybet.. Jeg har mine destruktive sider, dem har jeg haft i mange år – siden jeg var teenager, de fylder i perioder stadig i mig. De vil komme til syne her også, de er en del af min rejse, de er en blanding af alle mine sider. Jeg har været igennem mange ting, nogle var mere grimme end andre – dette afpejler sig i min destruktive side – men jeg har lært at den ikke må fylde for meget.

Men jeg gemmer også på en smuk submissiv side – en side hvor min hengivenhed og lyst til at please får frie tøjler. Det at være hengiven til et andet menneske og overlade ens krop  og sind til vedkommende, er i min verden noget af det bedste og smukkeste, et andet menneske kan give. Jeg vil gå igennem ild og vand for den rette Dominante ( Jeg forkorter det altid blot Dom, ligesom mange andre indenfor BDSM miljøet gør.), med den rette kan jeg alt og jeg er villig til at give ham al min tillid, vise ham at jeg er til for ham – det er for mig det smukkeste jeg kan give en mand.

Jeg skriver uden filter, uden hensyn til andre – dette er mit fristed for mine tanker, følelser, oplevelser og små skøre tossede påfund.

De varmeste hilsner The Glitter Masochist.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s