Alt muligt

Analsex kan give vinger.

“No woman gets an orgasm from shining the kitchen floor. ”
– Betty Friedan.

Det er ingen løgn at A’s og mit sexliv har været mere stille stående, end et kloster. Men sådan noget har det jo med at vende igen, og det gjorde det i går. Efter et par dage hver for sig, var det tydeligt at savnet var der og lysten til at finde hinanden igen var stor, men jeg regnede med at jeg kunne skubbe det til weekenden for jeg var alt andet end feminin mellem benene.

Jeg må da også indrømme at jeg i et splitsekund nåede at tænke, om jeg skulle gå i panik og stoppe det han havde gang i, fordi jeg ærligtalt ikke følte mig særlig charmerende eller feminin. Jeg nåede aldrig at gøre tanke til handling, før A var over mig og kastede sin kærlighed på mig. Det er det jeg så godt kan lide ved ham, til trods for at jeg lige nu har en kampvægt der vil noget og jeg i går lignede en middelalder kvinde i mellem benene, så kan han få mig til at føle mig som den mest feminine kvinde – så jeg glemte rent faktisk at jeg ikke havde været i bad, ikke var ordnet forneden og at jeg ikke duftede helt så meget af blomster.
Følelserne var overvældende, hver en orgasme satte nye følelser i gang, som i så langtid har været gemt væk, fordi jeg har været utrolig sårbar. I går kom alle disse følelser frem, og da han overøsede min numse med kærlighed inden i, troede jeg næsten at jeg kunne flyve. Men jeg tror næppe at anal sex giver vinger. Det var i sandheden fantastisk at bare være til, at lade ham gøre som han ville, dét har jeg savnet.

For første gang i langtid faldt jeg i søvn med et smil på mine læber.

For første gang i langtid følte jeg kontakten i mellem ham og jeg.

For første gang i langtid har jeg ondt i min numse, men det er okay, fordi jeg nødt rent faktisk vores analsex. For hvem prøver jeg at narre? Jeg kan jo godt lide det J

Det er i sandheden ægte kærlighed, når ens partner kan se igennem fingre med at jeg har forvandlet mig til en middelalder kvinde.

// Glitter.

Reklamer

One thought on “Analsex kan give vinger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s