Ikke kategoriseret

Eftermiddagstanker på campusset.

 

 

Særlig sensitiv eller introvert? – eftermiddagstanker på campusset.

Jeg ved næsten ikke hvilken etikette jeg vil sætte på mig selv, for jeg ”indeholder” mange af de symptomer som en særlig sensitiv person eller en introvert person har. Jeg kan ikke overskue for store forsamlinger i længere tid eller have for mange planer i en weekend.

Hvorfor er det jeg kommer ind på det, når min blog handler om noget helt helt andet? Jo ser du, det er gået op for mig at mit særlige sensitive jeg er begyndt at fylde meget, fordi jeg ikke længere har min alene tid, som da jeg boede alene. Efter jeg er flyttet sammen med A, er min alene tid ”taget fra mig”, med andre ord har jeg ikke lært at finde den på anden vis. Og det at jeg ikke har fundet mit frirum, har bidt mig i røven i dag. I weekenden har vi været ude alle dage, haft lange dage ude ved begge vores familier og kommet sent hjem. I dag er jeg mut, træt, har bare lyst til at sove, spise søde sager, kan ikke overskue mig selv eller alle de indtryk der om mig. I dag har jeg lyst til at være mig selv. I dag savner jeg at bo selv, så jeg kan tulle rundt for mig selv og finde min balance igen. I dag ville jeg gerne have lært, hvordan jeg får koblet fra selvom A er hjemme. I dag har jeg lyst til at græde, fordi jeg er overstimuleret fra weekenden. I dag er det gået op for mig, hvad det vil sige når jeg er over overstimuleret på alle planer, jeg synes at hver en celle i min krop gør ondt – ikke fysisk ondt, men bare ondt. I dag kan jeg ikke rumme mig selv eller mine egne tanker.

Jeg er ikke så god til at passe på mig selv for tiden, jeg har arbejdet for meget siden jeg flyttede ind ved A. Jeg er så heldig at A passer på mig, når jeg ikke selv kan eller når jeg ikke længere formår at passe på mig selv.

Det at jeg er overstimuleret mentalt, gør at jeg ikke kan overskue min hverdag særlig godt fx, tog det mig i dag over 1 time at få tøj, fordi jeg ikke kunne overskue situationen. Jeg bliver mut når jeg er overstimuleret og jeg har ikke været så overstimuleret som jeg er i dag, det er en forfærdelig følelse. Nogle gange hjælper det, at skrive det ned, få sat ord på, læse det – men denne gang fremstår det hele blot som krimskrams. Heldigvis, ser jeg min redningsmand om lidt, så mon ikke jeg kommer igennem det sidste af dagen uden alt for mange føleforstyrrelser.

Reklamer

One thought on “Eftermiddagstanker på campusset.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s