Bekendelser

Ikke eksisterende behov.

Er det underligt at jeg ikke savner smerten? Er det underligt at jeg ikke føler lysten til BDSM mere? Er det underligt at jeg slet ikke har et behov for tiden? Er det underligt at jeg hellere vil lave alt muligt andet, end at være nøgen? I, kære læsere, ville nok sige ja, men for mig er det ikke underligt.

Jeg har ikke nævnt noget for dig, du vil sikkert undre dig og det har du al din ret til kære.

Men det er som om, at lysten til at være en del af det som jeg har elsket, er forsvundet. Jeg elskede smerten og jovist er det da rart, men det skal ikke være rart, følelsen for at ville smerten og følelsen af at blive slået og modtage, er væk. Pist borte med blæsten. Jeg er fyldt op på så mange punkter, punkter som fylder og overskygger min lyst til at være nøgen og modtage. Jeg har måtte tage mig sammen, for overhovedet at skrive dette indlæg, for ærligt – så er det ikke sjovt.

Jeg ved at min kæreste, over hovedet, Alpha hannen, hans behov burde være det vigtigste – men ærligt, så har jeg brug for at være egoistisk, hvorfor tænker i nok. Jo, fordi jeg har en voksende lyst til at være i den anden ende, at jeg slet ikke kan rumme og overskue at skulle være i den ende som jeg i flere år har været i. Har jeg mistet lysten til at behage? Nej, men jeg har lyst til at behage på andre måder, end ved at det skal have noget seksuelt med sig. Ser jeg mig selv som en begyndende switch? Nej, for det er for skræmmende.

Pointen er vel, at jeg er blevet en Karen kedelig, der hellere vil lave alt andet end at være nøgen. Gør det mig til et dårligere menneske? Nej. Nogle gange har jeg blot brug for at komme væk, fra den side af mig selv som er så dyb, at jeg hurtigt bliver kvalt i den. Og med en voksende lyst til at være øverst, understreger den alt det jeg ikke gider.

Kys kys Glitter – the Grinch.

Reklamer

2 thoughts on “Ikke eksisterende behov.

  1. Det gør dig helt sikket ikke til et dårligere menneske! og det med at lysten kan være væk! tror jeg alle prøver inde for den her verden! du skal gøre hvad der er bedst for dig! som jeg ved du også vil gøre… 🙂 PS kan godt forstå du syns den er skræmmende den switch! ting… 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s