Alt muligt

En dag med subrop.

En dag med subdrop:
Jeg er nørdet, jeg er nysgerrig på at se, hvad der egentlig sker med mig selv i løbet af dagen, hvilke stadier min hjerne bringer mig i, når et subdrop indfinder sig i min krop.

09-11-2015, kl.09:06.

Mit subdrop er begyndt at indfinde sig i min krop, nok nærmere min hjerne – subdrop er jo dybest set en kemisk nedbrænding i hjernen. Jeg kender min krop godt nok til at vide, hvor voldsomt eller hvor lille et subdrop det bliver til og lige nu føles dens indtræden voldsom. Men, jeg ved jo dybest set også godt, at det hele styres af tankernes kraft og den måde jeg tænker på. Jeg prøver at nedtone det, men ikke så meget at jeg skubber det væk. Subdrop er de sidste følgebivirkninger.

Bivirkninger indtil videre:

 • Manglende koncentration.
 • Følelse af tristhed.

09-11-2015, kl. 10:27.

Sms fra min klippe, min tryghedsbase og min Superman, min far. Har ikke hørt fra ham i 2 måneder, væltede kolossalt da han skrev. Det hele bunder i at mit subdrop er eksploderet den sidste time, jeg ved ærligt ikke hvad der er sket. Det eksploderede endnu mere, da min far skrev. Jeg har lyst til at sætte mig til at tude, pakke mig ned under en stor varm dyne med serier kørende i baggrunden, men det er ikke en mulighed. Mit hoved løber løbsk og selvom jeg prøver på at tøjle mig selv, lykkes det ikke.
Min krop fortæller mig at det bliver en lang dag, en ikke særlig aktiv eller sjov dag – jeg vil prøve på at vise den noget andet.

Bivirkninger indtil videre:

 • Forsat manglende koncentration.
 • Decideret tristhed.
 • Trygheds alarm der buldrer afsted.
 • En form for depressiv følelse har indtrådt.

09-11-2015, kl.14:01.

Det er en af de kraftigste jeg længe har haft og jeg tror ikke at den stilner af før end i morgen. Det er utrolig interessant, hvilke stadier min hjerne går igennem. Jeg er lige nu på et stadie, hvor jeg er træt, jeg er utrolig træt og jeg var tæt på at falde i søvn da jeg sad og skrev afgørelse. Det interessante er, at selvom jeg virkelig prøver på at kæmpe imod denne her depressive tilstand det nærmest er, så er det som om at min hjerne, rigtig gerne vil igennem den – måske det er hjernens måde at komme sig på? Jeg ved godt, at det er fordi at alle lykke stofferne er faldet til jorden med et ordentlig brag, og jeg ikke længere i selskab med ham, så min hjerne kan komme sig.
Jeg føler mig en anelse sort/hvid lige nu, det ene øjeblik kan jeg ikke se mig selv ud af mit subdrop, ønsker kun at ligge under dynen med film, det andet øjeblik føler jeg at jeg kan klare hele verden og at mit subdrop giver mig uanede kræfter til at kunne det hele. Denne ubalance er grunden til at jeg er træt, min krop bruger ekstremt mange kræfter på de to mentale stadier kan jeg mærke.
Bivirkninger indtil videre:

 • Forsat manglende koncentration.
 • Sort/hvide følelse – nærmest som en maniodepressiv tilstand.
 • Øget træthed.

09-11-2015, kl.17:03.

Notering slutter her….

Jeg er bukket under med sygdom og subdrop. Mit subdrop er uden tvivl større pga. jeg er syg, så nu vælger jeg at nedlægge mig selv med Home Alone film, dyne og mint te.

Trods mit subdrop, var det hele weekenden værd.

Tak fordi du atter en gang pissede på mig og sendte mig i bambi land. ❤

Reklamer

3 thoughts on “En dag med subrop.

 1. kan godt forstå du kæmper med alle de mange følelser! og når man til og med også er syg! bliver det først hårdt! men jeg ved du er en sej sub! og kan klare det! de bedste tanker og kram til dig ❤ :*

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s