Rejsen

Morgenglæde.

Da han lukkede døren bag sig i morges, kunne jeg mærke at jeg helt umotiveret begyndte at græde, hvorfor ved jeg ikke. Jeg er en kæmpe tryghedsnarkoman, og han giver mig den tryghed som jeg længe har manglet. Måske det var derfor jeg græd, måske var det bare glædestårer over at jeg har fundet det jeg manglede i mit liv – jeg ved det ikke. Jeg ved blot at jeg med min ene hånd knugede hans hjerte og med den anden hånd holdte fast i det fine tandsæt der sidder i min nakke.

 Jeg har den seneste tid fundet glæden ved hans perversiteter, lysten til bare at være til og bare være en menneskelig genstand. Det har været svært at slippe kontrollen, når han har krævedet min krop til hans lyster. Det er en ting jeg har arbejdet meget med, det er udelukkende mentalt og jeg har haft svært ved hans krav, at han kræver mig fordi han har lyst. Men jeg er kommet så langt i den udvikling, at jeg så sent som i går for første gang i rigtig lang tid, faktisk nød at være til for ham – ikke at jeg har nydt det før, men denne gang var anerledes for mit kontrolgen var ikke til stede.

Jovist synes jeg at han var en stodder, da han tredje gang på en dag forlangte min krop, men det var jo egentlig kun fordi, jeg brændte hver gang han stødte i bund. Jeg kan godt lide følelsen af at være en menneskelig brugsgenstand og lysten til at være endnu mere til voksede.

 Men selvom jeg syntes han var rimelig irriterende da han for tredje gang krævede min krop,, så lagde jeg mig til at sove som en lykkelige pige.

Reklamer

3 thoughts on “Morgenglæde.

  1. Det er en smuk glæde, der sådan forplanter sig i sindet. Lige så forsigtigt, men man lærer at sætte pris på det, at blive brugt til hans fornøjelse. Dejligt skriv ❤

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s