Rejsen

Ude fra kanten.

“I want to stand as close to the edge as I can without going over. Out on the edge you see all the kinds of things you can’t see from the center.”

– Kurt Vonnegut.

Hun balancere på en klippekant, mærker hvordan underlaget under hende bevæger sig, når hun læner sig ud over kanten. Følelsen af friheden der er inden for en fingers længde, er befriende, næsten berusende attraktiv. Det er langtid siden hun sidst stod på kanten til afgrunden, til de bølger der omfavner klipperne. Sidst hun stod der, stod hun med et blødende hjerte og skrig der var usynlige for andre, de eneste der reagerede på skrigene var bølgerne. Hun tages tilbage til sidste gang, hvor hun nærmest mærkede bølgernes arme omfavne hende, lokke hende med ned til hvor alt godt er, hvor hendes skrig bliver bedøvet, hvor hun bliver bedøvet.

Hun kan mærke hvordan det sitre i hver en celle i kroppen, da hun tager endnu et skridt ud mod kanten. Hendes fødder er lige ude foran kanten, kanten til frihed, frihed fra skrigene. Sidst hun stod så tæt på kanten, med tæerne vippende ud over, var for 2 år siden. Hun ønsker ikke at forlade den verden hun lever i, det er smuk verden trods krig og ødelæggelse. Hun ønsker at stå så langt ude på kanten, så hun ser hendes verden ude fra. Det var da hun sidst stod helt ude på klipperne og balancerede med sin egen krop, at hun fik styrken til at komme over Nihil og hendes andre spøgelser.

Men denne gang var det anerledes. Alt var blevet anerledes efter Nihil og spøgelserne. Hun havde månederne tilbage mødt en Mand, der havde vækket stærke følelser i hende, hendes submissive side. Kapitlet med Ham, var næsten skrevet færdigt, afslutningen på håndværket manglede stadig. Hun var gået i gang med et nyt kapitel, en ny tid, en ny fremtid. Et nyt kapitel. Det var når hun stod derude på kanten, at hun kunne fornemme hvordan kapitlet med Ham, ikke ville blive lukket så længe de kendte hinanden. Hun havde ikke i sinde at lukke det, dybden i det gjorde, at det var for værdifuldt. Hun håbede blot at det nye kapitel kunne acceptere det.

Glitter.

Reklamer

One thought on “Ude fra kanten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s