Bekendelser

Mit sidste farvel til dig Nihil.

Pain, without love
Pain, I can’t get enough
Pain, I like it rough
‘Cause I’d rather feel pain than nothing at all.

– Three Days Grace (Beat the once you love. A BDSM playlist. Spotify).

Kære Nihil eller Anis, jeg ved ikke hvilket nick du foretrækker mere.

Jeg drømte om dig i nat, igen, men jeg nåede at vågne inden jeg så dine øjne og hele dagen har jeg formået at holde dig ude af mine tanker indtil.. Indtil Three Days Grace begyndte at spille nummeret Pain, jeg husker du spillede det til vores første setup, vores første rigtige leg, den dag hvor jeg valgte at sætte mig foran dig med håndfladerne opad – den dag jeg spurgte om du ville have mig som din submissive pige, det ville du.

I de mange måneder vi var Dom og sub, du var mit største, mit inderste og dybeste ønske der gik i opfyldelse. Du fik mig fra første møde til at smelte når du kiggede på mig, når du tog mig ind til dig efter en voldsom leg. Jeg var det tryggeste sted i hele verden, du var mit tryggeste sted – din stemme kunne få mig til at falde helt ned. Jeg udviklede mig med dig, vi udviklede os sammen som en D/s relation skal, vi ventede på hinanden når den ene var lidt foran i sin udvikling, vi tog os tid til at nyde hver vores udvikling.
Du lod mig vokse da du ikke længere havde behov for at vokse, jeg nød at du fulgte med helt inde i min udvikling. Du var der altid, jeg vidste hvor du var, jeg kunne altid regne med dig.

Jeg så dig som manden for mig, jeg var faldet for dig, mit hjerte var hos dig, du var min største forelskelse og jeg forgudet dig. Alle andre mænd var ligegyldige når jeg så dig, mændene i klubben var ligegyldig, jeg vidste det var jeg ville have fra første øjekast. Du var speciel, du forstod mig, lod dig vente på mig når det blev for følsomt og for intimt. Jeg blev forelsket i din dominerende side, den måde du kunne holde fast i mig på, fastholde mig i nuet med din stemme, alt om mig frøs altid når du tog fat i mit hår og jeg faldt direkte ind på min plads. Jeg nød dig gøre ting ved mig, ingen andre nogensinde har gjort. Jeg nød at du tog mig med til gangbangs og bukakke setups, at du lod mig være sammen med andre under dit opsyn, jeg elskede det, elskede dit blik når du så på. Med dig var jeg alt.

Then this thing turned out so evil
I don’t know why I’m still surprised

Men Nihil, intet vare for evigt og det gjorde vi heller ikke. Det gik stille og roligt ned ad bakke for os, du blev fjern og fik mindre tid til at pleje vores relation, jeg led men sagde ikke et ord til dig, du var min kærlighed. Jeg ventede i dage på at du skrev, du skrev sjældent til sidst. Men jeg blev glad da du skrev, at du havde erhvervet dig et nyt redskab, et spanskrør, du vidste at jeg længe gerne ville prøve det, mærke det på huden. Jeg var spændt da jeg stod ude foran din dør og blev taget imod, og jeg var ødelagt og misbrugt da jeg igen gik ud af den. Nihil, du ødelagde mig, jeg havde givet mit dyrebareste til dig, min submissive side, en side der aldrig viser sig. Du samlede mig ikke engang op, det du ved jeg altid har brug for. Jeg sendte dig bunkevis af breve, sms’er, opkald og mails dagene efter, du reagerede ikke på dem – du ignorerede mig. Og kort tid efter sluttede du vores relation. Jeg visnede da du afsluttede det, den store smukke rose jeg var blevet, visnede og dens blade krøllede sammen og faldt til jorden i et stille suk. I et år kæmpede jeg mig op igen, og jeg indgik i en ny relation med en mand jeg fandt potentiale i, men jeg viste aldrig min submissive side for ham, jeg turde ikke – hvad nu hvis han gjorde det samme som dig? Jeg var slet ikke mig selv, og det ødelagde den relation ham og jeg havde. Nu har jeg fundet en mand jeg har fundet potentiale i, en mand der kan få min submissive side frem naturligt og af sig selv, men jeg kan mærke du stadig sidder i mig, du hæmmer mig. Jeg kan mærke at han er den rigtige, men du sidder stadig i mit hjerte, du fortjener ikke at sidde der, men du stjal mit hjerte, mit submissive hjerte. Og jeg har brug for at give det videre nu, jeg har lyst til at han skal have det, han er et match til mig. Så vil du ikke være sød, at forlade mig..

Nihil, jeg var dybt forelsket i dig. Jeg var klar til at gøre alt for dig, gå igennem ild og vand. Jeg var klar til at være mere end din submissive pige.. Du lod mig falde ud over kanten uden at gribe mig, jeg håber du brænder op i din egen elendige karma, det er det eneste du fortjener.

Et sidste farvel til dig, min indre dæmon og det vi havde. Jeg må videre.

// Tanker fra hende du lod falde længere end hvad godt er.

Reklamer

10 thoughts on “Mit sidste farvel til dig Nihil.

 1. får tårer i øjnene af dit smukke indlæg.. det mærkes helt ind i hjertet.. fortiden kan hænge ved meget længere end den har fortjent. Mine inderste ønsker om at hans magt over dit hjerte snart svinder helt væk.

  Like

 2. Åhh.. Ting står lidt tydeligere nu.. og dine indre kampe giver mening. Du er en sej lille trunte, så hold du godt fast, så skal det nok gå godt for dig 🙂

  Like

 3. så fik jeg også læst det…. og Wow,,, DU!!! er bare for sej!!… det er ikke nemt at skrive på den måde,, om sådan følelser…. jeg har godt nok grædt en del over andre ting i dag…. men jeg må da sige jeg også får tåre frem,, når jeg læser det her…. en har skrevet en sej lille trunte… jeg vil sige en sej lille masochist/submissiv kvinde… der ved hvad hun vil!!! Respekt for det…… ❤

  Liked by 1 person

 4. Puha….ved egentlig ikke rigtig hvad jeg skal sige; du skriver jo det så forbandet krystalklart at smerten næsten bliver overført til os som en fysisk smerte. Det gør mig ondt for at dig, at du skulle igennem det….fattige ord, ja, det eneste jeg kan love dig, er at indlægget fortæller mig meget om hvordan jeg skal behandle Tøz´en, og meget om hvordan jeg IKKE skal behandle hende. Er dette virkelig den samme humørbombe, rappenskralden, frækkerter som jeg “kender”. Sejt at du er så stærk en personlighed, og har kæmpet dig op til den smukke kvinde du er idag.

  Like

  1. Mange tak Mr.Sabre. Men ja det er mig, hende der går dig lidt på 🙂 alle har vores sider og hemmeligheder. Og jeg er glad for at du ved hvordan du skal behandle hende – det er stærke kræfter der er på spil fra begge sider.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s